Cautare

61538 de rezultate pentru "rezultate examen titularizare 2009 din prahova" (6.30 secunde)
La Craiova, dosarele pentru obtinerea locuintelor sociale de familiile evacuate din casele retrocedate fostilor proprietari nu au fost actualizate conform noilor criterii prevazute de lege.
Timp de doua zile, 19 si 20 octombrie, peste 300 de specialisti ai tehnologiei informatiei si comunicatiilor si reprezentanti ai administratiilor guvernamentale din intreaga lume, isi vor da intalnire in Bucuresti, pentru a discuta despre Societatatea Informationala.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Firmele cu proiecte in derulare din fonduri europene ar putea fi scutite de la plata birului.
El reprezinta, de fapt, o limita sau un prag minim de plata a impozitului, ceea ce inseamna ca firmele vor achita ca si pana acum impozitul de 3 la suta din venituri (microintreprinderile) sau de 16 la suta din profit (celelalte firme), dar nimeni nu va plati mai putin de 500 de euro (plafonul minim).
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
Efectele crizei financiare continua sa se resimta in Romania, o mare parte dintre societati fiind nevoite sa-si inchida portile din cauza exporturilor limitate, a lipsei comenzilor si, uneori, din cauza managementului defectuos.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
In perspectiva alegerilor europene din 4-7 iunie, Parlamentul European si-a creat propriile profiluri pe site-urile de comunicare sociala (Facebook, MySpace si Flickr).
Anul acesta, fermierii doljeni pot primi sprijin financiar de pana la 53% din valoarea totala a cheltuielilor cu infiintarea culturilor de toamna.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
In 2009, nu vor fi modificari semnificative in structura veniturilor proprii din bugetul Craiovei. Asta, in ciuda faptului ca incasarile in primele doua luni ale anului le-au depasit pe cele din ianuarie si februarie 2008. Finantistii craioveni sunt mai rezervati decat anul trecut in privinta estimarilor bugetare pentru 2009.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA. ... 2009, in urma sentintei judecatoresti din 23.
Majorarea punctului de pensie la 45% din salariul mediu pe economie, programata pentru 1 ianuarie 2009, ar putea fi devansata cu câteva luni daca bugetul de asigurari sociale va termina anul 2008 pe excedent, a anuntat ministrul muncii, Paul Pacuraru.
Miercuri, 2 decembrie 2009, in cadrul conferintei de presa care a avut loc la AFI Palace Cotroceni, compania Astra Asigurari a anuntat lansarea propriului website de vanzari directe de asigurari.
In 2009, firmele foarte mici, cunoscute sub numele de microintreprinderi, au fost impozitate cu 3% - cota aplicata asupra veniturilor. Dar actul normativ referitor la impozitarea acestor entitati economice isi incheie aplicabilitatea la 31 decembrie 2009. ... Impozitul redus de 3% are aplicabilitate doar pana la 31 decembrie 2009.
Mai e o declaratie, mai mult sau mai putin inspirata, o actiune mai mult sau mai putin inspirata, dar am foarte multa incredere ca acest guvern este ce puteam avea mai bun in momentul de fata din cele doua partide.
google-analytics.com